Beställ senast 11/12 för garanterad leverans till jul Fri leverans över 1200kr Utökad returrätt

Leverans & Retur

Leverans & Retur

Beställningar

Hur lång tid tar det att leverera?

Leverans till postombud tar vanligtvis 5-8 dagar efter att beställningen har lagts.

Vilket leveransföretag använder ni?

Din order kommer levereras med DPD och PostNord.

Vad händer om jag missar leveransen?

En AVI skickas till dig med information om hur och var du kan hämta ut ditt paket. Se till att du tar med din AVI och legitimation till postombudet.

Vänligen notera att leveranstiden kan förlängas vid svenska och engelska helgdagar.

Kan jag spåra min beställning?

Våra beställningar skickas med en spårningslänk, som vi skickar ut per email tillsammans med ytterligare information när din beställning är tillgänglig.

Betalar jag tullavgift?

Nej, inte om du bor inom den europeiska unionen.

Kan jag ändra eller lägga till produkter i min beställning?

Tyvärr inte. När du har lagt till din beställning är vi väldigt snabba på att plocka och paketera beställningen. På grund av detta kan vi inte ändra eller annullera din beställning efter att den är lagd.

Kan jag ändra min leveransadress?

Tyvärr så kan vi inte ändra några detaljer i en order efter att den har lagts. Vänligen dubbelkolla alla dina uppgifter för att se till att allt är korrekt, innan du lägger din beställning.

Är denna hemsida säker?

Footpatrol.se är ansvarig för att skydda din säkerhet och integritet. Dina personuppgifter och kreditkortsuppgifter behandlas som mycket konfidentiella och vi strävar alltid efter att respektera din integritet.

När du anger dina kreditkortsuppgifter på webbplatsen skyddas informationen med hjälp av SSL-teknologi (Secure Socket Layer). Detta krypterar dina uppgifter och säkerställer att den information du lämnar inte kan läsas av eller bli avlyssnat.

All information som vi begär dig att fylla i när du lägger till din beställning, registrera dig på vår hemsida, eller anger när du deltar i en tävling, kommer inte att vidarebefordras till parter utanför Footpatrol.se.

Retur

Hur returnerar jag min order?

Vi förstår att du kan behöva lite extra tid under julperioden för att returnera dina varor till oss. Från och med onsdagen den 1 november 2023 kan du returnera dina varor för återbetalning fram till måndagen den 22 januari 2024, så länge de åtföljs av ett giltigt inköpsbevis. Vi kan inte behandla återbetalningar i butik mellan den 26-28 december 2023.

Du kan returnera din order mot en återbetalning 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. När vi mottagit din retur, behandlar vi din återbetalning och du kommer att mottag en bekräftelse.

Använd vår returportal klicka här och välj den returmetod som passar dig bäst! Vänligen notera att kunden står för returkostnaden på 162,25 kronor.

Hur lång tid har jag att returnera en order?

Från och med tisdagen den 1 november 2022 till och med måndagen den 23 januari 2023 kommer vår återbetalningspolicy att mjukas upp så att återbetalning kan ske när som helst* under den här perioden så länge som varorna följs av din följesedel. Alla andra villkor gäller.

Hur lång tid tar det innan jag får min återbetalning?

Efter att vi mottagit din retur, kan det ta upp till 10 arbetsdagar innan din återbetalning bearbetas.

Kan jag byta en produkt?

Tyvärr, kan vi inte för tillfället erbjuda byten. Om du önskar att byta en produkt, ber vi dig vänligen returnera din produkt och få en återbetalning, och därefter lägga till en ny order.

Hur lång tid tar det tills jag får min pengar tillbaka?

Det kan ta upp till 5 arbetsdagar innan återbetalningen syns på ditt bankkonto.

Din återbetalning kommer utfärdas till samma betalningsmetod som din ursprungliga betalning. (t.ex. PayPal)

Mitt konto

Behöver jag skapa ett konto för att shoppa?

Nej, men det är värt att göra det. Genom att skapa ett konto kommer du inte behöva fylla i dina kontaktuppgifter varje gång du shoppar hos oss, vilket gör hela betalningsprocessen snabbare. Du kan dessutom registrera dig för vårt nyhetsbrev för att vara uppdaterad om våra senaste nyheter, exklusiva lanseringar och kampanjer.

Om du har glömt ditt lösenord kan du enkelt klicka på "Har du glömt ditt lösenord", och därefter kommer vi automatiskt skicka ett nytt lösenord till dig.

Öppethållningstider för vår kundtjänst:
Du kan kontakta vår kundtjänst dygnet runt, 7 dagar i veckan.

info@footpatrol.se

Social

Nyhetsbrev

Vi använder din information i enlighet med vår Integritetspolicy. uppdaterad från 2023

footpatrol Stores

See our stores

Behöver du hjälp?

Mer information

Levererar Till
Sverige
Copyright © 2023 JD Sports Fashion Plc, Alla rättigheter reserverade. PayPal logga Klarna logga
Loading

 
Upp